Forslag og ønsker til fremtiden

På slægtsstævnet i Linå i 2011 fik vi en god snak med deltagerne om deres forventninger og ønsker til fremtidige stævner og udflugter. Der kom mange gode forslag på bordet. Blandt andet forslaget om en tur til Viborg for at opleve stemningen fra gamle dage. Der var også  forslag til andre udflugter og til foredrag, f.eks. om Fisker-slægtens håndværk/levebrød gennem tiden.

Vi fik noget at arbejde videre med, men vi vil stadig  gerne høre fra resten af medlemmerne, hvad I kunne tænke jer af aktiviteter fremover. Skriv til én i bestyrelsen eller gå ind i "Gæstebogen" på vores hjemmeside og giv din mening til kende der.                

Vedtægterne trængte til modernisering
På generalforsamlingen i 2011 gennemgik deltagerne i fællesskab bestyrelsens forslag til småændringer i de oprindelige vedtægter fra 1972. Der var ingen revolutioner i det - f.eks. slettede vi nogle forældede kontingentbeløb, som ikke hører hjemme i vedtægter.. 

Giv dine børn/børnebørn et medlemskab
Har du foreslået dine søskende, dine børn og børnebørn at blive medlem af vores forening?

I dag er der meget fokus i TV på "Kender du din slægt?" Rigtigt mange synes det er spændende at følge med i, hvad skuespillere og andre kendte personer kommer af, men det er mindst lige så vigtigt at kende sine egne rødder.

Et sted at starte er indmelding i slægtsforeningen

 

KLIK HER! Vedtægter Slægten fiskers forening ny 2011 2