Gæstebogen

Lene og Peter Østergaard                                                                                             19/7-2014

Hej Erik Tusind tak for et hyggeligt slægtsstævne. Alle tre generationer herfra synes, at vi havde en dejlig søndag. Jeg nævnte Søby brunkulslejer som et evt. udflugtsmål, da det er et interessant stykke danmarkshistorie. Det skulle være mærkeligt, om der ikke også har arbejdet nogle fra Fiskerslægten (min svigerfar har også arb. der). Jeg var der på udflugt sidste år, og rundviseren var ligeså spændende at høre på som Hans Nejsum (som vi også hørte sidste år på MC-udflugt, men han var værd at høre igen).
Den utraditionelle kirke hedder Uhre Kirke (ved Brande - se evt. deres hjemmeside). Den var ikke på programmet til den udflugt, jeg var på, men vi skulle spise på Uhre Kro (udmærket sted), og vi var nogle stykker, som fordrev ventetiden i kirken. Hvis den lå her i sognet, så tror jeg, at jeg ville være en flittig kirkegænger - man bliver glad i låget, bare ved at være der...En tur til Horsens vil være mere "fængslende", men I kan da evt. gemme mit forslag til en anden gang.

Med venlig hilsen
Annegrete Biller

Ronald Kofod, København nv                                                                                    12/7-2014

Hej Sikke en fin slægtsside i har her 🙂 med venlig hilsen Ronaldo