Slægtsstævnet på Hvidsten Kro! 

2013-4-21 - Hvidsten kro Karin - IMG_2794

Alletiders dag på Hvidsten Kro!

Søndag den 21. april fandt 43 personer vej til den berømte kro, hvor Foreningen Slægten Fisker holdt slægtsdag. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så vi kunne heldigvis være både ude og inde i løbet af dagen.

Generalforsamlingen blev som sædvanligt afviklet i god ro og orden. Efter beretning og regnskab var der valg til bestyrelsen, og der var genvalg over hele linien. Læs mere om generalforsamlingen i næste årsskrift. 

2013-4-21 - Hvidsten kro Karin - IMG_2806

Inden middagen var der rig lejlighed til at snakke med hinanden og kigge sig omkring på kroens matrikel – nogle af deltagerne var  med for   første gang, andre var vendt      tilbage efter flere års pause, og så  var der ”den gamle garde”. Det var rigtigt dejligt at se så mange deltagere.

Kl. 12.30 satte vi os til bordene, hvor de fleste havde bestilt den berømte æggekage, men der var også en lille  gruppe, der kunne samles om at spise wienerschnitzler. I løbet af dagen var der lejlighed til at se det gammeldags komfur med plads til 17 stegepander ad gangen!! Kroen bruger 5.000 æg om ugen, så rigtigt mange finder vej til kroen ugen igennem.  

Mens vi nød kaffen og gammeldags æblekage fortalte den lokale guide Hans Nejsom om kroens historie gennem 225 år – og det var bestemt ikke kedeligt!

Et lille potpuri af billeder fra dagen i de flotte omgivelser.

 

Skærmbillede 2017-06-08 kl. 14.20.30