Slægtsstævnet 2011 på Linaa Kro
Af Lene Samuelsen

Så blev det lørdag d. 7. maj 2011, og der stod Slægtsstævne for Slægten Fiskers Forening på kalenderen.
Så turen gik til Linaa Kro for at samles med efterkommere fra Aabjerghus.

Linå kro - Restaurant, Linåvej 57, Silkeborg. - 60% - jpg

Vi var godt 20 deltagere (ikke så mange som vi plejer at være). Der var flere nye deltagere, som det var spændende at lære at kende.  Der blev også tegnet nye medlemmer i foreningen.
Dagen startede med generalforsamling, som gik fint (referat i bladet 2012). 
Der var også denne gang lagt scrapbøger, billeder, stamtavler og meget mere frem. Også den nye slægtsbog var der mulighed for at kigge i.Vi spiste en dejlig 2-retters menu, og der manglede intet. Undervejs havde vi en præsentationsrunde, så vi kunne fornemme, hvilken slægtslinje hvem hørte til. Snakken gik godt, og alle så ud til at hygge sig. For mange var det et gensyn, og der blev også taget rigtigt godt imod de nye deltagere.

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 12.31.24

Solen skinnede fra en skyfri himmel, så deltagerne nød den korte spadsere-tur til Linaa Kirke, hvor vi fik et foredrag om kirken og så på nogle af de gamle gravsteder, der har med slægten at gøre.
Da vi kom tilbage til kroen, var der kaffe med tilbehør. Det var en udsøgt dessert med is og kage - smagte virkelig godt.
I bestyrelsen havde vi sat et spørgeskema op til gruppearbejde med deltagerne. Det gik bare rigtigt godt, og vi fik mange meldinger, som vi kan  arbejde videre ud fra.

Det var en rigtig dejlig dag - synd der ikke var mødt flere frem.

Skærmbillede 2017-06-08 kl. 14.22.28